Velkommen til Boutique Kring

Om Boutique Kring
Boutique Kring er en enkelmandsvirksomhed, som jeg startede i januar 2017. Det startede i efteråret/ vinter 2016, med at jeg var lidt kreativ med perler og dekorationer, som mange fik glæde af op mod julen 2016.

Jeg havde lavet en facebook gruppe, ( Annette’s julestue ) som, 3 doblede sit medlemsantal i løbet af få måneder. Det gav mig ” blod på tanden ” så i juleferien 2016, tænkte jeg, at det måtte jeg gøre noget ved. Facebook gruppen fik nyt navn, til det den hedder i dag, Boutique Kring.

Jeg fandt hurtigt nogen leverandører, og fik en masse varer hjem. Min lille butik blev hurtigt for lille, så inden julehandlen gik i gang i 2017, fik jeg lidt flere m2. De blev selvfølgelig hurtigt fyldt op. Nu her efter julehandlen 2018, er jeg igen i den situation, at jeg synes, at jeg har for lidt m2. Så nu er vi igen i gang med en udvidelse af butikken.

Vi forventer at åbne dørene i midten af marts 2019. Ved siden af min butik, har jeg et fuldtidsjob, som mellemleder i et rengøringsfirma. På sigt, har jeg en drøm om at gå ned i tid på lønmodtagerjobbet, for at hellige mig jer kunder, webshoppen og butikken lidt mere.

13 + 14 =

Boutique Kring

Hovedvejen 10
4733 Tappernøje
Tlf: 2726 5019
E-mail: info@boutiquekring.dk
CVR: 38019058